„Vocea ta”, un ziar românesc în zona metropolitană Nürnberg

Începând cu data de 15 septembrie 2021, se lansează publicaţia în limba română „Vocea ta”, în zona metropolitană Nürnberg (Germania). În paginile acesteia se vor regăsi informații cu accent pe comunitatea românească din zonă şi pe nevoile acesteia, ori promovarea românilor de succes. Conform unui comunicat de presă, „acest proiect îi va apropia pe români şi va duce la o <<unire>> în suflete a celor aflaţi departe de ţară, care tânjesc să vadă cuvânt românesc”.

Cu un tiraj de 5000 de exemplare, „Vocea ta” este o revistă lunară în paginile căreia se vor regăsi știri în avanpremieră ori în retrospectivă, dar și informații despre noi locuri de muncă, cursuri de limba germană sau de limba română, cursuri de dansuri populare pentru adulți și pentru copii, anunţuri de locuințe și tot ce poate fi de interes pentru românii din Nürnberg.

În comunicatul de presă trimis redacției, este prezentată și opinia doamnei Ionela van Rees-Zota, expert în Comisia de Integrare a oraşului Nürnberg și iniţiatoarea acestui proiect, care a afirmat că: „Orice lucru pe care doriți să îl cunoașteți, orice problemă legată de soluționarea problemelor dumneavoastră va putea fi găsită în paginile publicației noastre. Dumneavoastră sunteți oglinda publicației <<Vocea ta>>,  ziarul vorbitorilor de limba română din zona metropolitană Nürnberg. Împreună vom reuși ca această publicație să fie una de succes, care să acopere răspunsurile întrebărilor dumneavoastră”.

You May Also Like

„Atingerea privirii”, o metaforă transpusă în realitate de maestrul Nicu Dumitrescu

Covasna, locul de întâlnire al spiritualității românești

„A fi religios sau a fi creștin”, o carte-mărturie despre iubirea lui Hristos

Comunicat de presă: 100 de ani de la nașterea lui Sergiu Al-George

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *