Un Condei numit Fair-Play

Sub deviza „Fiți alături de noi și anul acesta!” au loc și în anul 2021 Concursul național de literatură și jurnalism sportiv „Un Condei numit Fair-Play” (ajuns la cea de-a XXI –a ediție) și Concursul național de arte plastice „Jocurile Olimpice în imaginația copiilor” (ajuns la cea de-a XXIX –a ediție). Sunt concursuri naționale ce se adresează tinerilor cu vârste între 6 și 18 ani și sunt organizate de către Comitetul Olimpic și Sportiv Român (C.O.S.R.), prin Academia Olimpică Română (A.O.R.) în parteneriat cu Ministerul Educației.

6-10 ani M Pintea Eva-Ioana

Conform unui comunicat de presă, cei interesați se pot înscriere la următoarele categorii de vârstă:

  • 7-10 ani, 11-14 ani, 15-18 ani pentru concursul „Un Condei numit Fair-Play”
  • 6-10 ani, 11-14 ani, 15-18 ani pentru concursul „Jocurile Olimpice în imaginația copiilor”

Cei care doresc să participe la concursuri sunt rugați să trimită lucrările respectând prevederile din regulament. Regulamentul și talonul de participare pentru fiecare concurs se regăsesc pe site-ul www.aor.cosr.ro, la secțiunea Activități sau pe site-ul www.cosr.ro.

Termenele limită de transmitere a lucrărilor sunt:

  • Concursul național de literatură și jurnalism sportiv „Un Condei numit Fair-Play”, până la data de 22 octombrie 2021, inclusiv.
  • Concursul național de arte plastice „Jocurile Olimpice în imaginația copiilor” până la data de 1 noiembrie 2021, inclusiv.

Jurizările lucrărilor vor avea loc în luna noiembrie, iar anunțarea câștigătorilor pentru cele două concursuri naționale se va realiza online.

Se vor acorda premii constând în cărți, materiale de pictură și albume de artă. Premiile vor fi trimise câștigătorilor prin intermediul unei firme de curierat.

Expedierea lucrărilor împreună cu talonul de participare completat și lipit pe spatele lucrării, se va face la adresa: Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Bulevardul Mărăști, nr. 20 A, Sector 1, București, cod 011468. Lucrările și taloanele anexate pentru concursul de literatură și jurnalism sportiv pot fi transmise și pe adresa de email: maria.baleanu@cosr.ro

Explicații foto: Câteva lucrări sugestive ale tinerilor care au participat la „Jocurile Olimpice în imaginația copiilor”

6-10 ani M Pintea Eva-Ioana
6-10 ani PS Mihailov Alesia
15-18 ani PS Rudei Alin
15-18 ani M Failich Maria Iuliana

You May Also Like

„Atingerea privirii”, o metaforă transpusă în realitate de maestrul Nicu Dumitrescu

Covasna, locul de întâlnire al spiritualității românești

„A fi religios sau a fi creștin”, o carte-mărturie despre iubirea lui Hristos

Comunicat de presă: 100 de ani de la nașterea lui Sergiu Al-George

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *