„Copilăria lui Constantin Bălăceanu Stolnici”, carte de colorat în benzi desenate (audio)

O carte de colorat inedită, în benzi desenate, intitulată „Copilăria lui Constantin Bălăceanu Stolnici”, a fost realizată de Mihai Ionuț Grăjdeanu, cunoscutul autor prolific de bandă desenată și romane grafice. Cartea a fost prezentată de Editura Muzeului Municipiului Bucureşti, iar ideea acestei cărți de colorat în benzi desenate a pornit de la Muzeul Vârstelor, găzduit în Casa Filipescu-Cesianu.

O călătorie în trecut prin ochii copilului Constantin Bălăceanu-Stolnici: de la casa de lângă Calea Victoriei și locurile de joacă preferate, la ierni cu sănii trase de cai, ore de dans, recepții, guvernante, profesori, primul examen, pasiunea pentru Jules Vernes, până la parada de 10 mai, când nu se mai sătura privind frumoșii cai și uniformele ofițerilor din balconul Casei Filipescu-Cesianu. Cartea „Copilăria lui Constantin Bălăceanu Stolnici” se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani și poate fi achiziționată de la Muzeul Municipiului București, la prețul de 11 lei.

Mihai Ionuț Grăjdeanu este un artist care a inițiat multiple proiecte editoriale, precum „Legendele Dacilor”, „Comics Didactic”, „BD HISTORIA” – benzi desenate istorice – și multe altele. (http://mihaibd.blogspot.com/)

Interviu audio și fotografii: Mădălina Corina Diaconu

You May Also Like

Eugen Șerbănescu și a sa relație de „love & hate” cu scrisul

Antonime pe timp de pandemie, o nouă carte a Adei D’Albon (audio)

„Scrisul de mână îți aduce persoana foarte aproape…” (audio)

Ada D’Albon: „Muzica îmi crește temperatura sentimentului de iubire” (audio)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *