Antonime pe timp de pandemie, o nouă carte a Adei D’Albon (audio)

„Antonime pe timp de pandemie”, așa se numește noua carte scrisă de doamna Ada d’Albon, ce va să vină în curând, spre bucuria noastră.

Am avut onoarea să citesc cartea înainte de a fi publicată și apoi să scriu o mică prefață, așa că nu mă pot abține să nu fiu tot eu prima persoană care să vă anunțe bucuria aflării la tipar a cărții.

Rar mi-a fost dat să citesc o carte scrisă impecabil. O carte ce curge ca un râu de miere, cu amintiri binecuvântate de valoarea care le face demne de a fi publicate, o carte a unui suflet mereu arzând. Cartea aceasta, alcătuită din povestiri trăite uneori cu ardoare, alteori cu magie, îi transmite cititorului decoruri însoțite de arome și culori atât de fidele, încât acesta se poate întreba dacă nu chiar a fost de față la momentul întâmplării.

Am avut și voi avea mereu credința că a scrie la persoana întâi este stilul aristocratic al literaturii. Ei bine, doamna Ada d’Albon chiar asta face. M-au impresionat, pe lângă coincidențele stranii, în special poveștile regăsirii țării de baștină, a locurilor dragi, a euforiei lansărilor de carte, povești care îl duc pe cititor în duioșia de care sufletul are mereu nevoie.

Așadar, iar avem de savurat o carte bună! (Silvia Grigore – facebook)

Interviu audio realizat de Mădălina Corina Diaconu

You May Also Like

Eugen Șerbănescu și a sa relație de „love & hate” cu scrisul

„Scrisul de mână îți aduce persoana foarte aproape…” (audio)

Ada D’Albon: „Muzica îmi crește temperatura sentimentului de iubire” (audio)

Dumbrava Minunată a Adei D’Albon – povești la microfon (audio)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *